Pottenbakken zaterdag

Prijs
€ 55,00
31 oktober
Beschikbare plaatsen

0

Pottenbakken zaterdag

Op zaterdag van 14 tot 16.30 uur.

Initiatie workshop voor beginners: Heb je altijd al eens willen pottenbakken en staat dit al lang op je bucket-list? Dan is deze initiatie workshop echt iets voor jou.Je krijgt een rondleiding in het atelier en een fijne uitleg over hoe het dagelijks leven van een pottenbakker eruit ziet. Na de demonstratie kan je eens proeven van hoe het is om achter de draaischijf te zitten. Wat gaan we leren? we gaan de klei centreren, optrekken tot een cilinder en vormgeven tot een (bloem)potje. Ook voor tieners vanaf 13 jaar!

Wat zit er inbegrepen in de initiatie workshop

rondleiding, demonstratie, klei, koffie, thee & cake en biscuitstook van je potjes. wil je het geglazuurd hebben in wit, zwart, transparant dan kan dat tegen een kleine meerprijs van 5 euro per potje

Laat je ze ongeglazuurd dan kan je er een theelichtje of plantje inzetten. Let op! Na 3 weken zijn je potjes gebakken, en kan je ze komen halen op zaterdag tussen 10 en 14 uur. We houden de potjes maximum twee maanden bij dus zet het met stip in je agenda!

 

Wil je voor een groep een privésessie reserveren voor een speciale gelegenheid dan kan dit op :

Op afspraak , via mail

Kostprijs is 650 euro voor max 10 pers

Privesessie:

Wil je eens even echt de volle aandacht in de vorm van privéles dan kan je ook individueel een tijdstip met mij afspreken. komt op 70 euro per uur per persoon. Privéles kan niet in het weekend gereserveerd worden.